Alpenzusjes

Alpenzusjes

Contact opnemen

Quick Facts

  • Naam:   Alpenzusjes
  • Prijs indicatie:   Vanaf € 1.695,00 excl. BTW en BUMA-kosten

Foto's

Video's

Biografie

De Alpenzusjes zijn een zang duo dat voornamelijk Nederlandstalige ‘Tiroler’ schlagermuziek maakt. De Alpenzusjes bestaan al heel wat jaren en sinds 2011 zijn ze terug in een compleet nieuwe samenstelling. De oorspronkelijke Alpenzusjes hebben twee opvolgers gevonden die de Alpenexpres opnieuw laat vertrekken. De nieuwe Alpenzusjes, Chantal en Apolonia, zijn helemaal klaargestoomd met een nieuwe uitstraling en bijpassende jurkjes.

Je zal de eerste hit, ‘Naar voren, Naar achter’, van de nieuwe Alpenzusjes vast wel kennen. Dit nummer is tot op heden nog steeds één van de meest gedraaide singles in het uitgaansleven. Als snel werd hun eerst cd een feit. ‘Hier zijn we weer’ werd in 2012 uitgebracht en bevat verschillende medleys. De volgende hitsingle van de dames werd ‘Hutje op de hei’. Dit nummer haalde de top 10 van meest gedraaide platen tijdens carnaval 2012! Nadat de hit ‘Kontebonke’ werd uitgebracht werd het land in 2014 in extase gebracht met het fabuleuze ‘Hoemparapapa’. Om je klaar te stomen voor de carnaval en après ski heeft het tweetal in het najaar van 2014 het fantastische ‘Wienie, Wienie’ uitgebracht. In 2015 maakte de zingende zusjes een remix van de hit ‘Volg de leraar’. Het nieuwste nummer van de Alpenzusjes is ‘Macho Hans’ en is wederom een schot in de roos.

De Alpenzusjes boeken, doe je voor alle feesten en partijen. Elk optreden van de Alpenzusjes is dynamisch, vrolijk en zit vol interactie. Het publiek kan gegarandeerd niet stil blijven staan tijdens een show van het duo. Zing uit volle borst mee met de hits van de Alpenzusjes!

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via ons contact- of boekingsformulier.