DB BOX

DB BOX

Contact opnemen

Quick Facts

Foto's

Genre(s)

De laatste Top 40 hits, house en dance, 80 & 90 classics.
(ander genre optioneel).

 

Biografie

Onze DB BOX is een super-compacte mobiele DJ booth en overal inzetbaar. Ervaren DJ’s verzorgen de muziek op ieder gewenste locatie, zowel binnen als buiten. Onze DJ’s draaien doormiddel van een iPad de beste hits en coolste dancemusic. Ze creëren kleine intieme party’s tussen het publiek en verzorgen achtergrondmuziek. Onze DJ’s draaien de laatste Top 40 hits, house en dance, 80 & 90 classics (ander genre optioneel).

VOORDELEN…
-Mobile DJ Entertainment;
-Ervaren DJ’s voor alle genres;
-Mobiel, dus overal inzetbaar;
-Minimale opbouwtijd;
-Accu duur van 5 uur;
-Microfoon aansluiting aanwezig.

Ideaal voor evenementen, bruiloften, borrels, festivals, bedrijfsfeesten en bedrijfspresentaties.

Onze Missie…
Het creëren kleine intieme party’s tussen het publiek en verzorgen achtergrondmuziek, daar is de DB BOX uiterst geschikt voor. Ideaal voor evenementen, bruiloften, borrels, festivals, bedrijfsfeesten en bedrijfspresentaties. Samen maken we van uw feest of evenement, eentje om nooit meer te vergeten.

Reclame & Brandings-Object…
De  DB BOX is een super-compacte mobiele DJ booth en overal inzetbaar, ideaal te gebruiken als reclame & brandings-object. Ideaal om uw bedrijfsactiviteiten de aandacht te geven die het verdient.

De voorkant van de super-compacte mobiele DJ booth is verkrijgbaar in uw eigen huisstijl. Onze vaste design-partner ontwerpt een lay-out die past bij uw huisstijl en evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Enjoy Music With Your Friends…