DJ Dominick

DJ Dominick

Contact opnemen

Quick Facts

  • Naam:   DJ Dominick
  • Land:   Nederland
  • Regio:   Landelijk
  • Prijs indicatie:   Op aanvraag
  • Extra info:   Optioneel met Pioneer DJ set en geluid tot 400 personen
  • Speelduur:   Max 240 min. (langer is bespreekbaar)
  • E-mail:   jazzcircuscollective@gmail.com
  • Website:   www.jazzcircus.nl
  • Facebook:   www.facebook.com/Jazzcircus/

Foto's

Video's

Genre(s)

Bossa Nova, Funk, Rare Grooves, Latin, Brazil, Electro Funk en Jazz tot de Nu-stijlen en ook meer populaire hits om een breed publiek te betoveren, DJ Dominick is een alles kunner binnen zijn genre.

Biografie

DJ Dominick is een ervaren en gespecialiseerde Jazz-Lounge-Funck DJ artiest en is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde en geliefde Jazzy, Loungy DJ’s van Nederland. Dit komt door zijn drive en charisma dat hij over zijn publiek kan uitstralen.

DJ Dominick staat al dansend en swingend achter de knoppen wat het tot totaal entertainment maakt. Je boekt immers meer dan een DJ alleen. Hij is goed inzetbaar omdat hij altijd de meest passende set uit zijn draaitafel weet te toveren. Zijn DJ sets zijn nooit van tevoren te bedenken maar hij weet juist het moment goed te vertalen naar jouw wensen en verwachtingen. Hij draait altijd de perfecte tracks voor het moment en brengt hij het feest naar de hoogst haalbare sfeer.

Los van muzikaliteit en is het prettig samenwerken met DJ Dominick. Zijn muziek is breed binnen zijn repertoire.

Of het nu een bruiloft, een clubavond, B2B borrel is of een internationaal festival zoals North Sea Jazz, DJ Dominick brengt een warme, muzikale deken over uw gasten en weet hen op prime time zeker aan het dansen te krijgen. Kortom; van diner tot dansen voor een breed publiek.

Dominick is de bedenker van het Jazz Circus en oprichter van het Jazz Circus Collective, een bont-muzikaal en gepassioneerd gezelschap. Vanaf zijn jonge jaren houdt hij zich actief bezig met de Jazzdance danscultuur. Hij wist de juiste mensen om zich heen te scharen waarmee hij in 1994 het eerste Jazz Circus organiseerde (Hilton Casino, Amsterdam). Dominick is zich later gaan toeleggen op het brengen van zijn favoriete muziek, zoals hij zegt: Easy listening/Jazz-Lounge tot Beatful Jazz. Inmiddels heeft Dominick honderden optredens georganiseerd, variërend van Society Shop en ING Bank tot het jaarlijks onderdeel uitmaken van het programma rond North Sea Jazz met een hoogtepunt tijdens de officiële North Sea Jazz Afterparty. DJ Dominick is al enkele jaren vaste ‘selected DJ’ van Jazzpodium Bird in Rotterdam en brengt daar de lekkerste Acid Jazz, Future Jazz, Latin, Bossa, Samba, Electrojazz en Funk.