Frans Duijts

Frans Duijts

Contact opnemen

Quick Facts

  • Naam:   Frans Duijts
  • Prijs indicatie:   Vanaf € 3.995,00 excl. BTW en BUMA-kosten

Foto's

Video's

Genre(s)

Nederlandstalig en Feest!

Biografie

Frans Duijts ook wel ambassadeur van het levenslied genoemd vindt je op de meest uitlopende evenementen. Volkszanger Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes-imitator.

Zijn succes begon in 2005 toen hij het nummer “jij denkt maar dat je alles mag van mij” uitbracht. Dit nummer was in 1986 al eens gezongen door André Hazes. Voor dit nummer ontving Frans de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca.

De zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts zelfs een Edison in de categorie Volksmuziek.

Frans Duijts boeken voor je feest of evenement? Frans Duijts boek je eenvoudig bij Marlique Music.

Marlique Music is jouw vertrouwde partner voor het boeken van bekende- en minder bekende artiesten. Voor ieder evenement hebben wij de juiste artiesten. Wij denken graag met je mee!

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via ons contact- of boekingsformulier.