DE ALPENZUSJES

Tijdsduur: 30 minuten
Geluid: M-set
Prijs v.a.: € 2.295,00 exclusief btw

 

Marlique Events & Entertainment is een onafhankelijk artiestenbureau. Hier boek je de beste artiesten, bands en dj’s. 

BIOGRAFIE DE ALPENZUSJES

De Alpenzusjes, die in 1980 bestonden uit het duo Carla Janssen Langendijk en Hanny Tholen, wisten hoe je het dak eraf moest blazen met hun schlagermuziek. 

Het koppel komt in 1985 met de grote hit “Daar zijn we dan weer” en wederom weten ze het dak eraf te blazen en loopt iedereen weer vrolijk de polonaise op het nummer. De zusjes waren veel te zien op televisie bij onder andere TROS Muziekfeest, Shownieuws en Gossip Quiz van RTL.

In 2009 besluit het duo te stoppen en worden ze vervangen door een nieuw duo. Chantal van Geelen en Kirsten Stroek weten een nieuw leven in de Alpenzusjes te brengen en vervangen de schlagermuziek voor carnavalsmuziek. 

Chantal van Geelen en Kirsten Stroek gaan verder en krijgen toestemming om door te gaan onder de naam “De Alpenzusjes”. Met hun carnavals beats weten ze iedere tent op zijn kop te zetten en dat brengt het duo tot hun eerste hit “Naar voren, naar achteren”. De aanvragen stromen binnen en zo gaan de twee feestelijk door het land. Een jaar later scoren ze met hun tweede nummer “Hutje op de hei” opnieuw een hit! De twee zijn niet te stoppen en weten de ene na de andere hit te scoren, zetten iedere feesttent op zijn kop en maken nog vele andere carnavalshits. 

De Alpenzusjes boek je bij Marlique Events & Entertainment. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!

ABBA FEVER BOEKEN?