DIENSTEN

U wilt meer zichtbaarheid en meer optredens? 
Kies voor een vermelding op onze website en geniet zo van meer zichtbaarheid en optredens zonder dat daarvoor extra commissie betaald voor moeten worden. Wij hanteren twee abonnementsvormen zonder verplichtingen. 
Exclusief te boeken via een boekingsbureau? Geen probleem. Wij sturen de aanvraag rechtstreeks naar je boekingsbureau.

PRO artiestenpagina:
• Profiel weergave;
• Vermelding van biografie en contactgegevens;
• Foto’s en video’s op je pagina;
• Beluisteren van demo’s;
• Contactformulier voor direct contact;
• Vermelding van reviews.

Kosten per maand: € 5,95 incl. 21% btw. Facturering geschied d.m.v. jaarfactuur.

Gratis Basic artiestenpagina:
• Profiel weergave;
• Vermelding van biografie;
• Eén foto op je pagina;
• Contactformulier voor direct contact;
• Vermelding van reviews.

 
Digitale promotie
Wij vinden het erg belangrijk dat artiesten continue in de spotlights staan. Een manier om extra aandacht te krijgen is digitale promotie. Wij brengen je tracks onder de aandacht bij meer dan 4.000 radiostations en radioprogramma’s van muzieksamenstellers in landen als Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Amerika. Daarnaast worden je tracks ook verzonden naar de meest gangbare muzieksystemen voor de horeca.

Eenmalige kosten: € 149,00 incl. 21% btw.


Download portals

Wij bieden je de mogelijkheid om je track te plaatsen op de download portals waaronder Spotify of iTunes en Deezer. Hierdoor ben je wereldwijd te beluisteren.

Kosten per release (album of single): € 75,00 incl. 21% btw.


Social Media beheer

Je weet dat je zichtbaar moet zijn op social media, maar je hebt te weinig tijd of maakt er te weinig tijd voor vrij. Je hebt de interesse niet of er misschien wel helemaal geen zin in? Je weet niet wat je telkens moet plaatsen op social media? En je bent natuurlijk het liefst met muziek bezig en moet dit vooral ook blijven doen.

Wij kunnen je ondersteunen en ontzorgen, laat ons je social media beheren. Samen zetten we een campagne op, onze grafische vormgevers en marketeers creëren een content dat precies past bij jou doelgroep.

Ook adverteren op Facebook en Instagram zorgt ervoor dat je dienst of product direct onder de aandacht komt bij je doelgroep. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag!


Op zoek naar een professionele studio?
Heb je nog geen eigen tracks en wil je deze graag opnemen. Wij kunnen je hierbij ondersteunen. Wij werken samen met professionele studio’s.

Heb je interesse of vragen in één van bovenstaande diensten? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in of informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden, stuur een e-mail naar info@marlique.nl

Contactformulier