MOBIELE DJ VIKTOR

Tijdsduur: in overleg
Geluid: Mobiel DJ Booth

120 minuten € 495,00
180 minuten € 595,00
240 minuten € 695,00

Gage is excl. 9% btw en incl. reiskosten. Zeeland en de Waddeneilanden in overleg.

 

Marlique Events & Entertainment is een onafhankelijk artiestenbureau. Hier boek je de beste artiesten, bands en dj’s. 

BIOGRAFIE MOBIELE DJ VIKTOR

Een mobiele DJ voor iedere gelegenheid! DJ Viktor draait de leuke songs en vibes voor zowel zakelijke binnen- en buiten activiteiten. Wil je alleen achtergrondmuziek of een knalfeest? DJ Viktor draait de lekkerste muziek die jij horen wilt. Hij past voor iedere gelegenheid de muziek en het volume aan. De DB-BOX is draadloos, compact en makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor bedrijfsfeesten, festivals, ceremonies, bedrijfsopeningen en nog veel meer.

DJ Viktor is geboren en getogen in Groesbeek… in het Oosten van het land en opgegroeid in het feestgedruis! Dagelijks staat hij op het podium maar dan in een andere rol. Hij heeft jaren ervaring in het organiseren van evenementen maar altijd achter de schermen en op de achtergrond! DJ Viktor draait samen met zijn mobiele DB-BOX de lekkerste deuntjes op iedere zakelijke gelegenheid!

Versterk de teamspirit
DJ Viktor draait op alle zakelijk gelegenheden zoals bedrijfsborrel, personeelsborrel, vrijdagmiddagborrel en bedrijfsopening. Laat je collega’s onder het genot van een hapje en een drankje bijkletsen over zaken die niet met het werk te maken hebben. Op de achtergrond draait DJ Viktor relaxte lounge, house, Ibiza style-muziek waardoor er een groovy sfeer ontstaat!

Bedrijfsopening
Binnenkort staat de feestelijke opening van je bedrijfspand of winkel op je agenda. Entertainment mag hierbij niet ontbreken! Voor bedrijfsopeningen is onze mobiele DJ-Booth uiterst geschikt. DJ Viktor draait op de achtergrond relaxte lounge, house, Ibiza style-muziek en hij past het geluidsvolume aan. De DJ-Booth is binnen enkele minuten operationeel!

Branding
Onze mobiele DB-BOX is in te zetten als branding object voor iedere gelegenheid. Denk daarbij aan bedrijfsopeningen of beurzen! De voorkant van de DB-BOX is geheel aan te passen in je huisstijl met je bedrijfslogo. Wij maken een ontwerp en zorgen dat de DB-BOX geheel wordt aangepast! Op de dag van je evenement is de mobiele DB-BOX jouw branding-object!

DJ Viktor boek je bij Marlique Events & Entertainment. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!

MOBIELE DJ VIKTOR BOEKEN?