Golden Oldies Duo

Tijdsduur: 2 x 45 minuten
Geluid: inclusief geluid tot 100 personen

Prijs: vanaf € 495,00 excl. btw  

Marlique Events & Entertainment is een onafhankelijk artiestenbureau. Hier boek je de beste artiesten, bands en dj’s. 

BIOGRAFIE GOLDEN OLDIES DUO

Trea Staal en Mariske Hekkenberg, al jaren lang vriendinnen en zangcollega’s, hebben de krachten gebundeld. Ze vormen samen het “Golden Oldies Duo”: hits van de jaren 20 tot aan nu, met gezellige, mooie, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor ouderen en jongeren.

De zangeressen komen beiden uit een muzikaal nest. In 2002 kruisten hun wegen elkaar voor het eerst, bij Partyband Skylark, waar zij jarenlang samen zongen. Van 2004 tot eind 2013 maakten ze ook samen deel uit van vocal group Femme Vocale. Met deze groep traden ze al zeer regelmatig op voor oudere luisteraars in verzorgingshuizen. Hun liefde voor het gezellige, ouderwetse repertoire en de enorme voldoening die het geeft voor de oudere doelgroep op te kunnen treden, is de basis voor het ontstaan van het Golden Oldies Duo. Naast de programma’s voor ouderen hebben Trea & Mariske ook een aantal leuke programma’s voor wat jongere generaties. Ze hebben diverse shows waaronder; Reisje door de tijd, Revue & cabaret van toen, De Gouwe Ouwe 50s & 60s, Ik hou van Holland.

Trea Staal
Trea is een allround zangeres, met een uitgebreide ervaring op de bühne als frontvrouw van verschillende Top 100- en Partybands. Trea won verschillende talentenjachten en bracht in 2000 haar presentatie-cd uit, “Treya – On the cover”. Ter versterking van haar natuurtalent heeft ze zangworkshops gevolgd, onder meer onder begeleiding van Jeffrey de Nijs (Montezuma’s Revenge, Intermezzo). Trea is naast haar zangcarrière ook actief als tekstschrijfster voor muzikale producties voor particulieren en het bedrijfsleven. Een sprankelende, enthousiaste persoonlijkheid met een geweldige stem!

Mariske Hekkenberg
Mariske is een zeer veelzijdige en ervaren zangeres, die niet kan en wil kiezen tussen muziekstijlen. Daardoor heeft ze in alle genres haar eigen stijl ontwikkeld: jazz, pop, rock en zelfs trance. Ze rent als professioneel freelancer van hot naar her, van pop naar jazz, van The Glenn Miller Orchestra, waarmee Mariske 10 jaar lang door Europa tourde, via backing vocals voor Grant & Forsyth en Mathilde Santing naar het Metropole Orkest. Daarnaast timmert Mariske flink aan de weg met de groep D-licious Vocals, haar eigen akoestische combo Acoustically Yours en is ze freelance zangeres bij vele uiteenlopende bands. In de studio werkt Mariske regelmatig samen met diverse trance grootheden, voorziet ze orkestbanden van koortjes en spreekt ze voice-over teksten in.

Golden Oldies Duo boek je bij Marlique Events & Entertainment. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!

GOLDEN OLDIES DUO BOEKEN?