JANNES

Tijdsduur: 30 minuten
Geluid: A of M-set
Prijs v.a.: € 5.850,00 exclusief btw

 

Marlique Events & Entertainment is een onafhankelijk artiestenbureau. Hier boek je de beste artiesten, bands en dj’s. 

BIOGRAFIE JANNES

Jannes is geboren in een woonwagenkamp in Emmen waar hij al vroeg is begonnen met het maken van muziek. Dit had onder andere te maken met zijn muzikale familieleden. Al luisterend naar zijn opa, die op de accordeon speelde, groeide hij zelf op tot een echte muzikant. 

Na al veel muziekinstrumenten bespeeld te hebben, begon hij na de tips van zijn vrienden met zingen. Op 26 jarige leeftijd bracht Jannes zijn eerste single uit. Ruim 5 jaar later verschijnt hij met het album “Gewoon Jannes” met de hit “Ga maar weg”. Al snel daarna werd hij bekend met de volgende hits: “Mijn naam is Jannes”, “Zwevend naar ‘t geluk” en “Adio Amore Adio”. 

Jannes treed op veel podiums en Nederlandse avonden op. Waar hij al snel een publiekstrekker is en van elk feestje een onvergetelijke avond maakt. De muziek van Jannes is bekend bij duizenden fans en zo kun je op ieder lied meezingen. Inmiddels heeft Jannes al zo’n 12 albums op zijn naam staan, waar hij met veel trots naar toe kijkt.

Naast zijn albums staat Jannes bekend om zijn naam “Koning der Piraten” Die naam kreeg hij tijdens zijn deelname aan “Concert des Levens” van Willy Oosterhuis. Het concert werd gegeven ter ere van Johnny Hoes. Na dit concert brak hij volledig door in de muziekwereld en heeft hij nog duizenden concerten gegeven. Jannes was het schoolvoorbeeld voor vele andere artiesten, omdat hij tijdens zijn reis volledig zichzelf is gebleven. 

Jannes boek je bij Marlique Events & Entertainment. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!

JANNES BOEKEN?