JOHN WEST

Tijdsduur: 30 minuten
Geluid: M-set
Prijs v.a.: € 4.950,00 exclusief btw

 

Marlique Events & Entertainment is een onafhankelijk artiestenbureau. Hier boek je de beste artiesten, bands en dj’s. 

BIOGRAFIE JOHN WEST

De carrière van John West begon al op veertienjarige leeftijd. Echter, deze startte niet als zanger, maar als diskjockey. Destijds draaide hij veel op verschillende feesten. Vanaf zijn 18e pakte hij als eerst de microfoon vast en zong hij, samen met zijn vriend Mike Peterson, de hit “I’ll go where the music takes me”. Ook samen met Mike nam John West zijn eerst single op “Weet wat je begint”.

Het succes van John West begon uiteindelijk in 2010. In dat jaar wilde hij ontzettend graag een feestnummer maken. Samen met Manfred Jongenelis werd het nummer “Jouw Blik, Jouw Stem” geschreven en dit is nog steeds een veelgehoord nummer op feesten en partijen. 

Na verschillende singles stond er voor John West iets enorm groots voor de deur: Toppers in concert 2012. John mocht daar met diverse collega’s enkele nummers ten gehore brengen. Hij mocht drie dagen lang in een bomvol Arena optreden, en dat kon hij maar met één woord omschrijven: Fantastisch!

In november 2012 bracht John West zijn eerste album uit genaamd “Jouw Blik”. Twee jaar later werd het vervolg album “Jouw Stem” uitgebracht. In hetzelfde jaar verscheen de single “Even terug in de tijd”. Dit waren vijf liedjes met als toppunt een duet met Lange Frans genaamd “Blijf bij mij”. De single heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen views op YouTube!

Begin 2015 deed John West mee aan het populaire tv-programma “Bloed, Zweet & Tranen”. Hierin behaalde hij de finale. In februari 2016 presenteerde John zijn 3e album genaamd “Jouw glimlach op je mond”. Hierop staat wederom een duet met Lange Frans, Wolter Kroes en een complete terugblik op “Bloed, Zweet & Tranen”.

John West boek je bij Marlique Events & Entertainment. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!

JOHN WEST BOEKEN?