Collage of portraits of young people on multicolored background in neon
Collage of portraits of young people on multicolored background in neon

Van studio-opname tot promotie....

MUSIC PRODUCTIONS

Marlique Music Productions realiseert muziekprojecten met voornamelijk Nederlandstalige muziek. Wij werken samen met diverse studio’s, producers en tekstschrijvers verspreid over Nederland. Wij brengen nieuwe muziek uit onder ons label Marlique Music Productions. 

Gespecialiseerd in betaalbare muziek-producties!

Alles onder één dak!

Marlique Music Productions is een muziekbedrijf in de breedste zin van het woord. Zo realiseren zij veelal muziekprojecten met voornamelijk Nederlandstalige muziek. Door hun jarenlange ervaring in de muziekbranche zijn zij vooral gespecialiseerd in betaalbare muziek-producties. Ze regelen alles van A tot Z… Denk daarbij aan de productie, het publiceren van de muziek, de promotie en het management. Ze werken onder een eigen platenlabel.

Binnen hun netwerk werken ze samen met diverse opnamestudio’s, componisten, tekstschrijvers en videoproductie bedrijven. Middels een eigen pluggingsbedrijf regelt men optimale promotie naar de radio-en tv-zenders. Heb je plannen voor het opnemen van een single?

Wij helpen je graag

Laatste project

Henk Robbemond

Henk Robbemond is een graag geziene artiest in binnen en buitenland. Hij heeft inmiddels 11 singles uitgebracht. In december 2022 heeft hij zijn laatste single, een kerstnummer uitgebracht. “Het allermooiste geschenk” is een geschreven door Huub Arents en geproduceerd door Joris van Dijk namens Sonic Solutions. 

Het nummer is uitgebracht onder het label Marlique Music Productions en ThePlugger was verantwoordelijk voor de muziek promotie. 

Henk Robbemond is te boeken bij Marlique Events & Entertainment. 

Bekijk hier de videoclip van “Het allermooiste geschenk”. 

Socials Henk Robbemond:
www.henkrobbemond.nl
www.facebook.com/henkrobbemond