Bekijk hier de nieuwste releases van 2023

Nieuwe Muziek

Seelenfeuer

LYANE HEGEMANN

Van de sympathieke Duitse zangeres Lyane Hegemann verscheen afgelopen week haar nieuwe single “Seelenfeuer”. Het nummer is de derde single van haar eerder verschenen gelijknamige album. De tekst van het nummer is door haar zelf geschreven samen met de bekende Duitse tekstschrijver Bernard Meinunger. De melodie componeerde zij samen met Thomas Bleicher, die ook met haar tekende voor de productie. De single is uitgebracht bij 3H Fox Records.

Lyane Hegemann, ook bekend als Lyane Leigh, was in de jaren negentig bekend als frontvrouw bij de internationale succesvolle dance-act “E-ROTIC”. Zij ontving daarvoor talloze gouden en platina onderscheidingen. Ze onthulde in het ARD programma “Brisant” dat ze jaren daarvoor een Duitse pophit stem in de hitlijsten was geweest. Ruim dertig jaar geleden brak zij door als zangeres in de formatie XANADU, een band waar de Duitse schlagerfans met plezier aan terug denken. Sinds enkele jaren is de goed Nederlandssprekende zangeres op de solistische toer en componeert en produceert daarnaast moderne pophits. Op dit moment heeft zij een eigen tv- show bij de Limburgse TV zender TV Ellef. Met haar nieuwe single, maar ook haar nieuwe album presenteert Lyane zich veelzijdig en neemt zij alle luisteraars mee op een akoestische reis naar haar emotionele wereld.

Der Wind

JELFI

“Als de wind onze liedjes over de oceaan blaast, dan zou ik willen dat je het kon horen”. Het nieuwe nummer van het succesvolle Duits-Oostenrijkse duo “Jelfi” begint met deze betekenisvolle regel en gaat over een ontroerend levensverhaal van twee jonge mensen. Een liefdevol gezongen lied met een prachtig nieuw geluid. Jelfi bestaande uit de in Hamburg woonachtige songwriter Jenny van Bree en de in het Oostenrijkse Stiermarken wonende songwriter en producer Wolfgang Nadrag zijn niet meer weg te denken in de hitscene. Zij zingen vanaf 2019 eigen popsongs met een speciaal tintje. Wolfgang Nadrag is geen onbekende meer op tv. Hij was o.a. te zien in bekende tv-programma’s als “Starnacht am Wörthsee” en “Musikantenstadl”. De instrumenten in het lied worden bespeeld door hooggeplaatste musici uit vijf landen. Waaronder de Nederlandse gitaarvirtuoos Joost Vergoossen (voormalig Höhner-gitarist “Viva Colonia”). Naast hun duo-optredens gaan zij dit jaar voor het eerst het podium op met een band!  Het lied is geschreven door Jenny en Wolfgang zelf, die beiden ook tekende voor de productie.

Eenzaamheid

MICHEL VALENTINE

Michel Valentine is geboren en getogen in het Zuid Limburgse Heerlen en al ruim 26 jaar actief in de muziekwereld. Het begon met een playbackshow en groeide jaren later uit tot een liveoptreden. Dat smaakte direct naar meer! Samen met de Twilight Road Show trad hij op diverse plaatsen op in Nederland. Hij stond steeds vaker op de bühne, waaronder veel in Duitsland en België.
In 2014 kwam Michel in contact met Marcel van den Eijnden van Duo Sunrise en zijn zij begonnen aan een samenwerking voor diverse opnamen. “Eenzaamheid” is de eerste single die Michel sinds lange tijd uitbrengt. Deze prachtige single is opgenomen onder leiding van Marcel van den Eijnden. De tekst van “Eenzaamheid” heeft Michel zelf geschreven en hij is opgenomen in de Sunrise Audio Music Studio te Kerkrade.
Klompendans

ALM POWER

De 3-mans formatie Alm Power uit Limburg dook onlangs de studio in voor het opnemen van hun nieuwe single “Klompendans”. Een traditioneel Tiroler muziekstuk dat ook voorkomt op hun mini-album “Alm Traum”. Dit album is voorzien van vier prachtige Tiroler muziekstukken die zij op een geheel eigen wijze ingespeeld hebben. De heren hebben hun sporen in de muziek inmiddels ruimschoots verdient. Maikel van Roekel bespeelt al vanaf zijn jeugd de Steirische Harmonica en drummer Levi Pluijmen zat bij diverse muziekverenigingen. Trompettist Ed Pluijmen maakte jarenlang deel uit van het bekende trompet-duo “Trumpet Stars”. Het repertoire dat zij brengen staat dan ook garant voor de beste “Tirolische” muzikale versterking volgens de heren. Het geheel is opgenomen in Studio Artists Choice van Bryan Stelten in Hoensbroek.

Hall of Fame

VICTORIA EMAN

Victoria Eman is van Europees- Indonesische afkomst en woonachtig in Gelderland. Ze is countryzangeres en er verschenen diverse albums en singles van haar liedjes, geschreven door bekende internationale songwriters. Haar nieuwe single “Hall of Shame” is geschreven door de Canadese songwritter Everett Adams. De single is geproduceerd en opgenomen door soundengineer Marco Hemelrijk van “Studio Hemelrijk Music Productions”.

In 2023 zal Victoria haar 4e album Breathless en haar 5e album uitbrengen en zal ze doorgaan met het opnemen van voornamelijk originele nummers geschreven door de allerbeste songwriters waarmee ze werkt uit het VK, de VS, Canada en Noorwegen. In 2023 gaat ze ook zelf aan de slag met het schrijven van een nummer en zal dit samen met haar Soundengineer Marco Hemelrijk produceren. Stay Tuned…

Bekijk hier de videoclip! 

Hurricane

DENISE REPOLUSK

De in Oostenrijk geboren zangeres Denise Repolusk heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht.

In het lied “Hurricane” stormt haar geliefde haar leven binnen. Een liefde die onverwachts kwam met een knal, maar ook dat het niet altijd gemakkelijk is elkaar te vinden. Denise was als kind al geïnteresseerd in muziek.  Denise werkt momenteel aan haar debuutalbum waarvan ze de meeste liedjes zelf schrijft. De tekst van haar nieuwe single “Hurricane” heeft ze ook zelfgeschreven. De producers duo Jenny van Bree en Wolfgang Nadrag van Jelfi Records schreven de muziek. Dit was het tweede nummer dat verscheen bij het platenlabel Fiesta Records waarvan de distributie wordt gedaan door Universal Music Group. Een opwindende videoclip waarvan de opnames plaatsvonden in Kroatië en Oostenrijk maken het releasespakket compleet.

Bekijk hier de videoclip!

Nach all den Jahren

CLAUDIA ADEL

De Duitse zangeres Claudia Adel is een veelzijdige zangeres. In 2000 begon ze haar muzikale carrière door ervaring op te doen bij diverse opnamestudio’s en deed succesvol mee aan diverse talentenjachten. Ze werkte samen met een producer die haar de kans gaf om covernummers op te nemen van o.a. Marianne Rosenberg en Andrea Jürgens. “Nach all den Jahren” is een dansbaar romantisch liefdesliedje. Het gaat over een verleden waar men nog steeds over rouwt maar nooit meer terug zal komen. Er is slechts een herinnering die blijft. Maar toch blijft er nog altijd hoop op een nieuw begin. Het lied is wederom geschreven door Claudia’s echtgenoot Andreas Bergersbacher en geproduceerd door Bmonde, die vooral in de dancescene naam wist te maken. “Nach all den Jahren“ is de eerste single die is uitgebracht bij het label 3H Fox records.

Bekijk hier de videoclip!

Feest bij elke scheet

HAPPY OUWER

Als er één muziek duo is met een ultiem gevoel voor humor en relativeringsvermogen de klippen van moeilijkheden en sores met een dikke knipoog weet te pareren is dat wel Happy Ouwer!!! Je kunt toch gerust stellen dat steeds meer feestvierders wel weten dat het Feestduo bestaat uit Ewald en Arno. Ze zijn geboren en getogen Drutenaren die als Feestduo ook landelijk steeds bekender worden. Carnaval 2023 komt Happy Ouwer uit met een 2.0 versie van het uit 2017 uitgebrachte feestnummer ”Feest bij elke scheet” een ware carnavalskaker. Opnieuw uitgebracht door het succes van 2017 maar nu in een hedendaags jasje!! Het nummer is geschreven door Colin Heikens en nu geproduceerd door Manfred Jongenelis, die tevens zijn beste beentje voor heeft gezet op zijn accordeon!!

Bekijk hier de videoclip!

Hotseflots Lekkere ballen

SUPERFOEF

Als jaren riep hij het al in de kleedkamers van het theater. “Ooit kom ik uit met een carnavalsnummer”. Nu is het eindelijk zover…

Paul Donkers met diepgewortelde Brabantse roots komt oorspronkelijk uit musicaltheater waar hij 25 jaar als zanger en acteur op de planken stond. Hij speelde als laatste de rol van George in Kinky Boots die om bekende corona redenen eerder moest stoppen. Daarvoor speelde hij nog Juan Péron in de musical Evita en in oa. Miss Saigon, On Your Feet, The Bodyguard, We Will Rock You, Titanic, Drie Musketiers, Cats én Les Misérables.’ “Hotseflots Lekkere Ballen” is geschreven door Paul zelf en uitgebracht onder het label van RibbyRoad Music.

Bekijk hier de videoclip!

Als er maar alcohol in zit

HAPPY OUWER

Als er één muziek duo is met een ultiem gevoel voor humor en relativeringsvermogen de klippen van moeilijkheden en sores met een dikke knipoog weet te pareren is dat wel “Happy Ouwer”! Je kunt toch geruststellen dat steeds meer feestvierders wel weten dat het Feestduo bestaat uit Ewald en Arno. Ze zijn geboren en getogen Drutenaren die als Feest-duo ook landelijk steeds bekender worden. In 2022 komt “Happy Ouwer” uit met een feestnummer van jewelste… “Als er maar alcohol in zit”! Dit is een cover van het Duitse nummer “Kölsche Jung“, een krachtig nummer met een hoog meezinggehalte!! De tekst is geschreven door René Karst en de muziek en opnamen uit de studio van Manfred Jongenelis.

Bekijk hier de videoclip!

BEN JE OP ZOEK NAAR MUZIEK PROMOTIE?