Nieuwe release

Nieuwe cd-single van Helen Liebers – Diep in mijn hart

De Groesbeekse zangeres Helen Liebers staat ruim 40 jaar op de bühne. Muziek is haar met de paplepel ingegeven en haar grote passie. Na 32 jaar actief te zijn geweest in haar eigen band heeft ze besloten om solo te gaan, en met succes. Ze heeft inmiddels diverse singles en muziekalbums uitgebracht en geproduceerd. Eén van de hoogtepunten was het duet “Laat me niet meer zo alleen” die ze samen met haar vader heeft gezongen. Het bijzondere van dit nummer is dat het duet 2 jaar na zijn overlijden is opgenomen.

Haar nieuwe single “Diep in mijn hart” is ter nagedachtenis aan haar overleden man Edwin. Het lied verteld het verhaal over echte liefde, heimwee, samen zijn en je zit in mijn hart en gaat daar ook nooit meer uit… Het nummer bevat een vleugje country en heeft Helen samen met Huub Arents geschreven. Gitarist Jan Gerrits, bekend van de Major Dundee Band nam het gitaarwerk voor zijn rekening.

De single is uitgebracht bij Marlique Music en te beluisteren en te downloaden op o.a. Spotify en Apple Music. Uiteraard ontbreekt het niet aan een videoclip. Deze is te bekijken op YOUTUBE.