OVER ONS

Marlique b.v. is actief in de artiesten- en evenementenbranche. Bij ons ben je aan het juiste adres voor artiestenboekingen, evenementenorganisatie, muziek & videoproducties  en muziekpromotie. Het bedrijf is opgesplitst in verschillende onderdelen:

Marlique Music
Artiestenboeking, management en evenementenorganisatie, platenmaatschappij en muzieklabel
ThePlugger.nl
Online muziekplatform voor digitale muziek promotie
ArtiestenPlugger.nl
Doelgerichte muziek promotie

Digital Music Promotion
ThePlugger.nl is een online muziekplatform op het gebied van digitale muziek promotie. Artiesten en labels kunnen hier hun nieuwste releases promoten. Radio/tv- en nieuwsredacties, muzieksamenstellers, deejays en muziekpromotors kunnen op dit muziekplatform de tracks beluisteren en downloaden voor promotionele doeleinden. Het platform is uitsluitend toegankelijk voor mensen die een affiniteit hebben met de muziekbranche.
www.theplugger.nl

Geef muziek de aandacht die het verdient! 
De ArtiestenPlugger.nl verzorgd voor artiesten, labels en studio’s de digitale promotie van muziek. Wij werken doelgericht en sturen je track naar alle bekende play- en download portals, bekende radiostations, regionale- en lokale omroepen en online radiozenders. Indien er een videoclip aanwezig is sturen wij deze naar diverse tv-stations. Digitale muziek promotie op maat! 
www.artiestenplugger.nl

Eenvoudig online boeken

01

Kies je artiest

02

Contact moment

03

Check beschikbaarheid

04

Let’s party!