Collage of portraits of young people on multicolored background in neon
Collage of portraits of young people on multicolored background in neon

De Leukste Seniorenshows!

De leukste senioren shows en acts voor een gezellige middag of avond vind je hier!

Ik hou van Holland Show

Golden Oldies Duo

Een compleet Nederlandstalig programma, vol herkenbare hits van (vooral) toen, maar ook nu! Heerlijke meezingers als Aan de Amsterdamse grachten, Omdat ik zoveel van je hou, Weet je nog wel, die avond in de regen, Tulpen uit Amsterdam, Sjakie van de hoek, Het was aan de Costa del sol en Daar bij de waterkant, maar ook luisterliedjes als Het dorp, Sofietje en Ritme van de regen. Ook moderner repertoire van bijvoorbeeld Frans Bauer, André Hazes en Jan Smit maakt onderdeel uit van het programma.

Duur 2 x 45 minuten
Incl. geluid tot 100 personen
Gage € 495,00 excl. 9% btw en Buma (indien van toepassing)

Mooi Volendam Senioren Show

Kees Plat

De Volendamse zanger Kees Plat zat in diverse bands en met de Volendamse band “STAMPVAST” scoorde hij de hit “Mooi Volendam”. In 2002 richtte hij samen met een aantal muzikanten de “TRIBUTE TO THE CATS BAND” op en neemt daar de zang en gitaarwerk voor zijn rekening. Ondanks zijn vele optredens met de band, het schrijven van liedjes en produceren vindt hij nog wel tijd om voor senioren op te treden met liedjes van The Cats als, “One We Way Wind”, “Lea”, “Be My Day”, ”Let’s Dance” en andere palingsound liedjes die u ongetwijfeld allemaal kent. Ook neemt hij u tijdens zijn optreden mee terug naar de jaren ’60 met de hits van Tom Jones, The Beatles, Elvis, Neil Diamond etc.
 

Duur 2 x 45 minuten
Incl. geluid tot 100 personen
Gage € 495,00 excl. 9% btw en Buma (indien van toepassing)

Een senioren show om te raken en te vermaken!

Zangeres Pearl

Je komt ze overal wel tegen de muzikale virtuozen spelend op toetsen, saxofoon, accordeon etc. In bijna alle gevallen zijn het mannelijke muzikanten en daar is natuurlijk niets mis mee, het gaat immers om de muziek en de interactie met het publiek. Maar zo heel af en toe komt er dan een vrouwelijk muzikaal talent naar boven drijven, zoals Zangeres Pearl. En wat zo bijzonder aan haar is? Zij heeft een warme persoonlijke uitstraling! Tijdens haar optreden komen er dan ook vele herkenbare Nederlandse, Duitse en Engelstalige meezingers en luisterliedjes voorbij. Pearle begeleid haar zelf met gitaar en conga en een professionele geluidsband.
 

Duur 2 x 45 minuten
Incl. geluid tot 100 personen
Gage € 495,00 excl. 9% btw en Buma (indien van toepassing)

Dat ene woord is voldoende!

Mieke

Het roept een wereld van herinneringen op. Herinneringen aan de jaren zeventig van de vorige eeuw, wanneer het 16 jarige Belgische zangeresje Mieke Gijs de showbizz wereld binnenstapt en zo’n kleine 50 jaar later nog steeds een graag geziene zangeres is. Wie kent niet haar liedjes als “ Een kind zonder moeder” en “De Engelbewaarder” maar ook de hits als “Zaterdagavond” e.v.a. die zij samen met Dennie Christian zong. In haar zo rijke muzikale carrière heeft zij honderden liedjes uitgebracht. Mieke heeft samen met zanger/pianist Marc Stans speciaal voor senioren een programma samengesteld, waarbij u ongetwijfeld zult genieten van haar hits maar vooral ook van de prachtige luisterliedjes die zij en ook Marc, die zich zelf op piano begeleidt, ten gehore zullen brengen. Mieke, een muzikale bloem die steeds warmere kleuren heeft gekregen en dat die moet worden gezien en gehoord, mag duidelijk zijn…
 

Duur 2 x 45 minuten
Prijs op aanvraag