ThePlugger is de specialist in muziek promotie!

Laat je muziek promoten

Iedere artiest droomt ervan om beroemd worden en een hit te scoren! Maar om de top te bereiken is het pluggen van muziek van groot belang. Wij zorgen ervoor dat je muziek op de juiste plaats terecht komt!

ThePlugger.nl heeft een betaalbare oplossing gevonden voor alle artiesten! Je muziek wordt gepromoot bij deejays, muzieksamenstellers, radio- en nieuwsredacties en krijgt aandacht op onze social-media kanalen. Wij verspreiden ook nieuwe muziek via het platform DigiPluggen! Wij zijn de goedkoopste in muziek promotie!

ThePlugger geeft muziek de aandacht die het verdient!

Wij geven muziek de aandacht die het verdient!

Wij zijn de goedkoopste!

ThePlugger.nl is de specialist in muziek promotie en ondersteunt artiesten in het pluggen van hun muziek. Wij brengen bij deejays, radio/tv- en nieuwsredacties, muzieksamenstellers en muziekpromotors goede muziek onder de aandacht! Zij ontvangen van ons een press-kit met daarin geluidsbestanden, artwork en persinfo. ThePlugger zorgt ervoor dat jouw muziek op de juiste plek terecht komt en de aandacht krijgt die het verdient! Prijs € 59,95  incl. btw per track! 

Kies ook voor muziek promotie van ThePlugger!

Hoe werkt het?

Je levert je geluidsbestanden, artwork en persinfo digitaal aan. Wij gaan aan de slag met de voorbereiding van de promotie. Op de afgesproken release datum van je single, album of EP starten wij de muziek promotie. Wij houden onze artiesten op de hoogte van de ontwikkelingen en stemmen eventuele reacties direct af!

Vragen? Neem contact met ons op!

FAQ