Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland staat bij vele dance liefhebbers bovenaan de bucketlist. Het is een outdoor dance-event dat jaarlijks gehouden wordt in het Belgische Boom. Dit jaar wordt het festival voor de 15e keer georganiseerd. Tomorrowland wordt gezien als het beste dance-festival ter wereld. Alle “top” DJ’s uit de hele wereld staan hier op het podium van Armin van Buuren tot Martin Garrix! Liefhebbers van EDM, house, techno en hardstyle komen hier aan hun trekken!

Tickets zijn ieder jaar in een mum van tijd uitverkocht! De hele entourage, prachtige producties en eigenaardige verrassingen maken Tomorrowland zo speciaal!  Het is een Mekka voor de liefhebber van de dance scene.

Het thema van dit jaar is “The Book of Wisdom The Return”. Ruim 400.000 bezoekers komen af op dit dance-festival, verspreid over 2 weekenden! Het festival is meer dan alleen muziek. Overal is over nagedacht, de aankleding van de podiums, de randanimatie, camping Dreamville en de Tomorrowland Bracelets. Je vindt op het festival een juwelier, beautysalon, dancers en giga led-geanimeerde podiums. Kortom alles is tot in de puntjes geregeld en afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoekers.

De line-up is dit jaar weer enorm uitgebreid. Grote namen als Chainsmokers, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Solomun, Steve Aoki, Carl Cox, Paul van Dyk en Armin Van Buuren zijn weer uitgenodigd op het grote Belgische feest!

Helaas is de editie van 2019 wederom weer uitverkocht.

Bron: www.tomorrowland.com