De mooiste dag van je leven...

Je gaat trouwen!

De mooiste dag van je leven staat voor de deur. Je wilt dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat je gasten met een “vergeet deze dag nooit meer…” gevoel naar huis gaan. Een lastige keuze blijft natuurlijk muziek. Ga ik voor een live-band of kies ik voor een DJ!

Het voordeel van een allround DJ is dat ze alles kunnen draaien, of het nu gaat om Top 40, House of Feestmuziek. Ze zijn vaak breed georiënteerd in de diverse genres. Het is belangrijk dat de DJ begrijpt wat jij wilt en zo met je mee kan denken. Met een bruiloft zijn er familie, vrienden en collega’s aanwezig. Het is dan wat lastiger om alle gasten het naar hun zin te maken. Een goede DJ voelt precies aan wat er gedraaid moet worden en kan eventueel ook met verzoekjes werken.

Op DJayBooking.nl vind je de beste DJ’s voor je bruiloft! Bekijk onze DJ’s hier

Wij bespreken graag je persoonlijk wensen... heb je nog vragen? stel ze gerust

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN BRUILOFT DJ?

Welke muziek zou jij willen horen op je bruiloft als je gaat trouwen?

Een bruiloft moet speciaal worden en muziek is daarbij erg belangrijk. Het is tenslotte één van de belangrijkste dagen van je leven! ThePerfectWedding.nl zocht het uit aan de hand van 1.532 openbare Spotify-playlists met de term “bruiloft” die werden aangemaakt!

Bron: ThePerfectWedding.nl

bruidsparen gezocht!

"Gratis Checklist Trouwen"

De meeste aanstaande bruidsparen weten vaak niet waar ze moeten beginnen met het plannen van hun bruiloft, er is immers ook veel te regelen. Alvorens je met de echte planning van je bruiloft begint, kies je eerst een trouwdatum en een locatie. Wil je een specifieke locatie is het wenselijk om hier eerst langs te gaan en samen een datum af te stemmen! Met de checklist van DJayBooking heb je alles voor je bruiloft overzichtelijk bij elkaar!

Bruiloft.nl