Veelgestelde vragen

Wat is onze werkwijze?
Marlique is het eenvoudig online boeken van livemuziek, rechtstreeks bij de artiest! Onze rol is verbinden en ontmoeten zonder dat daarvoor extra commissies betaalt moeten worden.

Bemiddeling of begeleiding?
Indien je op zoek bent naar bemiddeling of begeleiding voor livemuziek kun je contact met ons opnemen. Bemiddeling is niet gratis! Wij hanteren lage tarieven voor bemiddeling. Wij informeren je altijd van tevoren wat hiervan de kosten zijn. Heb je interesse in bemiddeling, neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@marlique.nl.

 Hoe schrijf ik me in?
Vul online het inschrijfformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor de benodigde gegevens. Wij zorgen voor het inrichten van uw artiestenpagina.

Wat kost een artiestenpagina?
Om een vermelding te krijgen op ons landelijk opererend platform in de vorm van een artiestenpagina maken wij gebruik van twee soorten abonnementen.

PRO artiestenpagina:
• Profiel weergave;
• Vermelding van biografie en contactgegevens;
• Foto’s en video’s op je pagina;
• Beluisteren van demo’s;
• Contactformulier voor direct contact;
• Vermelding van reviews.

Kosten per maand: € 5,95 incl. 21% btw. Facturering geschied d.m.v. jaar betaling.

Basic artiestenpagina:
• Profiel weergave;
• Vermelding van biografie;
• Eén foto op je pagina;
• Contactformulier voor direct contact;
• Vermelding van reviews.
GRATIS

Hoe kan ik een artiest boeken?
Op de pagina van de artiest vul je het boekingsformulier in. De artiest neemt contact met je op om te kijken of u de aangevraagde datum beschikbaar is, wat voor een soort optreden het is, waar vindt het evenement plaats, hoeveel mensen komen er en is er apparatuur aanwezig? De artiest stemt je wensen- en behoeften vast in een contract/overeenkomst.

Mochten er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen!

Reviews?
Na het optreden ontvangt de opdrachtgever automatisch een review verzoek van ons. Deze review wordt dan verwerkt op de artiestenpagina van de betreffende artiest. De opdrachtgever is niet verplicht om een review te schrijven.

Uitschrijven?
Wij hopen dat artiesten gebruik blijven maken van ons platform. Mocht de artiest toch uit willen schrijven kan dit door een e-mail te sturen naar info@marlique.nl. Wij schrijven de artiesten dan z.s.m. uit.

 Waar vind ik de voorwaarden?
Onderaan de pagina vind je een link naar de algemene voorwaarden.

Moet ik ook aan Buma/Stemra betalen?
De artiest hoeft geen afdracht te betalen aan Buma/Stemra. Marlique b.v. betaald de kosten voor de streaming die plaats vindt op onze website. Buma/Stemra benadert de artiest dus niet voor de muziek die de artiest op onze website heeft staat.

Boekingsbureau of agentschap?
Ben je als artiest te boeken via een boekingsbureau of een agentschap? Geen probleem, wij sturen boekingen/aanvragen rechtstreeks door naar het boekingsbureau of agentschap! Hier worden ook geen commissies voor berekend! 

Mijn vraag staat er niet bij?
Mocht je vraag er niet bij staan. Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@marlique.nl.