Vierdaagsefeesten 50 jaar

Vierdaagsefeesten bestaan dit jaar 50 jaar

Van 13 t/m 19 juli vinden de vierdaagsefeesten plaats in Nijmegen. Dit jaar worden de feesten voor de 50e keer georganiseerd. 

Vierdaagsefeesten is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland, en het op 3 na grootste van Europa. Gedurende 7 dagen treden meer dan 3.000 artiesten op, verspreid over 40 locaties.

Van Latin tot Rock, van Dance tot Kidsloop, van uit je dak gaan tot verrukt luisteren, van biologische lekkernijen tot tasty hamburgers, van grootse milieuvriendelijke vuurwerkshow tot Roze Woensdag.

Een onderdeel van de Vierdaagsefeesten is Stevenskerk Live. Prachtige concerten van aansprekende artiesten in de Stevenskerk. Kortom: de ultieme totaalbeleving. Met ieder jaar een bijzonder aantrekkelijk en divers programma is het dan toch logisch dat jaarlijks 1,6 miljoen bezoekers naar de binnenstad van Nijmegen trekken om te genieten van dit evenement?!

Tijdens Vierdaagsefeesten kun je op meer dan 40 locaties zeven dagen lang genieten van een keur aan optredens, concerten en voorstellingen.
Van country tot comedy en van metal tot meezingers.
En uiteraard is er ook voor de kids een uitgebreid programma-aanbod.

Vierdaagsefeesten wordt gelijktijdig georganiseerd met de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen.

Foto en bron: www.vierdaagsefeesten.nl