Collage of portraits of young people on multicolored background in neon
Collage of portraits of young people on multicolored background in neon

PARTY OHNE ENDE

Viktor der Kaiser op jouw feest?

Met DJ Viktor der Kaiser haal je de nieuwste Oktoberfest & Aprés Ski act in huis. Hij draait een mix van uptempo Après-ski muziek afgewisseld met de beste feestmuziek! Speciaal voor oktoberfeesten, festivals, verenigingsfeesten, bedrijfsfeesten en carnavalsfeesten.

Gewapend met zijn confetti shooter zet Viktor der Kaiser iedere feesttent op zijn kop en die “Schnelle Deutsche festmusik” is precies wat het publiek wil horen! Met Viktor in da house is het 100% feestgarantie!

JETZT GEHT’S LOS

PARTY OHNE ENDE

Wie is Viktor?

DJ Viktor is geboren en getogen in Groesbeek… in het Oosten van het land en opgegroeid in het feestgedruis! Dagelijks staat hij op het podium maar dan in een andere rol. Hij heeft jaren ervaring in het organiseren van evenementen maar altijd achter de schermen en op de achtergrond! 

De feestact “Viktor der Kaiser” is zeer geschikt voor feesttenten, Aprés Ski party’s,  festivals en carnavalsfeesten! Met een mix van de beste uptempo Aprés Ski- en feestmuziek zorgt hij voor een hoog feestgehalte!

Het hele jaar door de beste feestmuziek voor ieder feest!

100% FEESTGARANTIE

JETZT GEHT’S LOS​

Oktoberfest

Iedereen ken de Duitse Oktoberfesten uit München. Deze feesten zijn ook in Nederland een groot succes! Viktor der Kaiser is de nieuwste Oktoberfest en Party act! Gewapend met zijn confetti shooter zet Viktor der Kaiser de tent op zijn kop! Duitse uptempo muziek voor ieder feest of evenement. 

WO SIND DIE HÄNDE!

Aprés Ski

Wie kent ze niet de Oostenrijkse Aprés Ski feesten! Een uurtje skiën en dan helemaal los uit je dak gaan in de kroeg!  Viktor der Kaiser draait een mix van de beste feestmuziek afgewisseld met uptempo Après-ski. Muziek met een hoog feestgehalte! Jetzt geht’s los!

Promo-video

Boek nu Viktor der Kaiser het hele jaar door voor je feest!